Quimone - "meer dan een winkel"

Schoonheidsbehandeling, voetreflexmassage en lichaamsmassage

Voetreflexmassage

Story’s that feet can tell.

Een voetreflexmassage is een eeuwenoude wijsheid, begonnen in het verre oosten en steeds meer bekend hier in het westen. Door de massage wordt energetische doorstroming bevorderd en kunnen blokkades worden opgeheven. De massage geeft een diepe ontspanning.

We kunnen de voeten neurologisch en/of energetisch masseren. Een bijzondere energetische massage die ik zeker wil vernoemen is:

*Boeddhistische massage; metamorfosemassage

Reflexpunten die de wervelkolom weerspiegelen. Energieën, herinneringen en emoties aanraken uit de tijd van voor de geboorte die deels bepalend zijn hoe je nu in het leven staat. Er komt ruimte vrij voor jezelf, je ware natuur. Een bijzonder ontspannende massage die met volle aandacht wordt gegeven en geheel zonder oordeel. Je voelt je herboren.

Lichaamsmassage

Aanraken is een levensbehoefte.

Massage is een waardevolle manier om het lichaam weer eens goed te voelen en te merken waar dingen vast zitten die we willen loslaten. Het brengt je lichaam en geest in beweging, afgestemd op jouw energetisch niveau

Schoonheidsbehandelingen

Contact en aandacht zijn verwarmend.

Schoonheidsbehandelingen zijn gericht op de reiniging en ontspanning van de huid, gecombineerd met een heerlijke gelaatsmassage.

Ter afsluiting van iedere behandeling wordt tijd genomen voor een kop thee of koffie.

Maniwall